Güncel Fetvalar (4 VCD)

urun4Kendimizi madi manevi geliştirmek için her zaman sorgulamamız, araştıma yapmamız, öğrenmek için kaynaklar bulmamız gerekmektedir. Nitekim bazı konular vardır ki; araştırmak, sorgulamak, detaylarına inmek kolay olmaz. Kimi zaman utandığımızdan, ayıplanacağımızı düşündüğümüzden araştıramayız. Bu Cd setiniz hazırlamamızdaki ana gaye de işte bundan ibarettir. Müslüman kardeşlerimizin aklındaki sorulara bir bir tercüman olmak, sormaya çekintikleri konuları onlar sormadan cevaplayarak onları aydınlatmak içindir.

Şüphesiz ki Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’den başka kimse dört dörtlük değildir. Ancak şunu da unutmamalıyız ki her müslüman ömrünün sonuna kadar öğrenmeye, öğrendiklerini yaşamaya ve bunları müslüman kardeşlerine öğretmeyle yükümlüdür.

4 Cd’ den oluşan bu esere Vakıf merkezimiz ve vakfımızın tahsis ettiği satış noktalarından ulaşabilirsiniz. Ayrıca “Bilmedikleriniz ve Soramadıklarınız” adlı eserimizde bulunan videolardan birkaç bölüm izlemek istiyorsanız; aşağıdaki linke tıklayınız.http://vimeo.com/46780565

Gayret bizden, himmet büyüklerden, tevfik Allah ‘tandır.