2013 Yılı Kuran-ı Kerim Sertifika Töreni

Özgür Vakfı Esenyurt Yeşil Cami Kuran Kursu 2013 yılı Kuran-ı Kerim sertifika töreni; Kuran Kursu ve Özgür Vakfı kurucusu ve onursal başkanımız Hafız Mustafa Efendi ‘nin katılımlarıyla Özgür Vakfı konferans salonunda düzenlenmiştir. Programın yapılmasına vesile olan ve hafızlığını tamamlayan Ferhat DEMİR ‘in Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan tören, Kurucumuz Hafız Mustafa Efendi ‘nin konuşmasıyla devam eden sertifika töreni; Özgür Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Mehmet BAĞCA ‘nın diplomaları takdim etmesiyle sona ermiştir. Yüzüne sınıfını bitiren öğrencilerimiz bu törenin ardından hafızlık sınıfına geçmeye hak kazanmışlardır.  Kuran-ı Kerim Sertifika Töreni yemek ziyafetiyle sona ermiştir.. Başta Kurucumuz Hafız Mustafa Efendi ‘ye, Özgür Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Mehmet BAĞCA ‘ya, Özgür Vakfı Yönetim Kurulu üyelerine, katılımcılara ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..