1_ay_calisana_bile_kidem_tazminati13391362510_h888741

Öğrenci Bursu ve Eğitim Bağışı

Burslar, toplumumuzun geleceği olan gençlerimizin, kendilerinden beklenen sorumlulukları tam olarak yerine getirebilmeleri için eğitim sürecinde yeterli bir yaşam standardına sahip olmasının sağlanması ve gençlere moral desteği anlamını taşıması amacıyla verilmektedir. Ancak amaç, öğrencilere sadece para yardımı yapmak değildir.

Maddi yardımın yanı sıra gençlerin kişiliklerinin tam ve uyumlu olarak gelişebilmesi için mutluluk, sevgi ve anlayış havası içinde belli manevi desteklere de ihtiyaçları vardır. Bu amaçla vakıf üyelerimizden burslu öğrencilere destek olacak, rehberlik edecek gönüllü arkadaşlarda organize etmektedir. Vakfımız lise ve üniversite okuyan 100 öğrenciye burs vermektedir.

Sizde burs yardımımıza gerek ihtiyaç sahibi gerekse yardım etmek isteyen gönüllüler olarak ortak olmak istiyorsanız 0212 620 29 52 telefon numaralarıdan, websitelerimiz üzerinde veya mail yoluyla (ozgurvakfi@gmail.com) bizlere ulaşabilirsiniz

Vakfımız eğitim ve öğretim hizmetlerine ciddi manada destek vererek, özellikle son dönemde bu hizmet anlayışına ivme kazandırmıştır.

Yurtiçinde eğitim gören öğrencilere burs ve eğitim yardımlarında bulunan vakfımız yurt dışında getirmiş olduğu öğrencilerin bütün ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin eğitim harcamalarına katkıda bulunarak, onların daha iyi şartlarda eğitim görebilmeleri için destek olabilirsiniz.