22 yıl kumanya

Ramazan Kumanya Bağışı

Özgür Vakfı 1993 yılından günümüze her yıl Ramazan ayı başlaması ile birlikte Ramazan Kumanyası hazırlayarak yardıma muhtaç ailelere ulaştırmaktadır. Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında bir çok şube ve gönüldaşın gayret ve çabalarıyla kumanya dağıtımı ve organizasyonu kesintisiz devam etmektedir. Hemen hemen her alanda ciddi mahrumiyetlerin yaşandığı ülkemizde yardıma muhtaç gerçek ihtiyaç sahiplerini bularak 1 aylık mutfak ihtiyacını karşılayabilecek şekilde hazırlanan paketlerimiz Ramazan Ayı başlamasına 1 gün kala ulaştırılmaktadır.

Ayrıca Vakfımız yıl içerisinde periyodik olarak da yardıma muhtaç ailelere gıda paketi kolileri ulaştırmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kumanya kolisi ihtiyaç sahiplerine ulaşmakta olup, sizlerin de göstermiş olduğunuz gayret ve çabalar ile bu sayı yıllık %15 ile %20 arttırılmakta ve kesintisiz olması için takibi sağlanmaktadır.

Sizde bu faaliyetlere gerek ihtiyaç sahibi gerekse yardım etmek isteyen gönüllüler olarak ortak olmak istiyorsanız 0212 620 29 52 telefon numaralarıdan, websitelerimiz üzerinde veya mail yoluyla (ozgurvakfi@gmail.com) bizlere ulaşabilirsiniz.