Değerli Özgür Vakfı üyeleri ve tüm gönüldaşlarımıza saygıyla duyurulur.

Vakfımızın Ramazan-ı şerifte ve diğer tüm zamanlarda yaptığı tüm hizmetleri duyurmamızdaki maksatlarımız bellidir. Şöyleki tüm yapılan ve edilenden gönüldaşlarımızı haberdar etmek, sizlerden gelen yardımların nerelerde kullanıldığını ibraz etmek, bizi takib eden tüm hayır sahiplerini teşvik etmek ve gayretlerini arttırmak, vakfımızın çalışmalarına daha fazla kişileri yönlendirmek vede ortak etmek, vakıf olarak ne yapıyoruz ne ediyoruz sorularına cevap sunmak bilgilendirmek amaçlıdır.

Vakıflar özel değil tüzel kişiliktir. Bundan dolayı yaptıklarını ilan etmesinde yayınlamasında şer’en hiçbir sakınca olmadığı gibi birçok faydalar bulunmaktadır.

Allah (cc) tüm hayır sahiplerinin hayırlarını ve emeklerini kabul ve makbul eylesin.

ÖZGÜR VAKFI YÖNETİMİ