Cd ve Kasetler

2

Hâfız Mustafa Uzgur (k.s.) Hocaefendi hazretlerinin daha önceden çekilmiş olan kendi ses kayıtlarından oluşan HATİM SETİ’ni studyo ortamında yeniden revize edilerek MP3 formatına çevrilerek CD haline getirilip tüm kardeşlerimizin hizmetine sunulmuştur.

Bu eşsiz eseri vakfımızdan istediğiniz zaman temin etme imkanınız vardır.

cd

Gönülden ilahiler 2 Özgür Vakfı İlahi Grubu’nun çıkartmış olduğu ÖZLEDİK SENİ SULTANIM isimli ikinci ilahi Cd’sidir. Toplam 19 ilahiden oluşmaktadır.

Bu eşsiz eseri vakfımızdan istediğiniz zaman temin etme imkanınız vardır.

urun4Kendimizi madi manevi geliştirmek için her zaman sorgulamamız, araştıma yapmamız, öğrenmek için kaynaklar bulmamız gerekmektedir. Nitekim bazı konular vardır ki; araştırmak, sorgulamak, detaylarına inmek kolay olmaz. Kimi zaman utandığımızdan, ayıplanacağımızı düşündüğümüzden araştıramayız. Bu Cd setiniz hazırlamamızdaki ana gaye de işte bundan ibarettir. Müslüman kardeşlerimizin aklındaki sorulara bir bir tercüman olmak, sormaya çekintikleri konuları onlar sormadan cevaplayarak onları aydınlatmak içindir. Şüphesiz ki Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’den başka kimse dört dörtlük değildir. Ancak şunu da unutmamalıyız ki her müslüman ömrünün sonuna kadar öğrenmeye, öğrendiklerini yaşamaya ve bunları müslüman kardeşlerine öğretmeyle yükümlüdür.

4 Cd’ den oluşan bu esere Vakıf merkezimiz ve vakfımızın tahsis ettiği satış noktalarından ulaşabilirsiniz. Ayrıca “Bilmedikleriniz ve Soramadıklarınız” adlı eserimizde bulunan videolardan birkaç bölüm izlemek istiyorsanız; aşağıdaki linke tıklayınız. http://vimeo.com/46780565

Gayret bizden, himmet büyüklerden, tevfik Allah ‘tandır.

urun7Kutsal topraklara gitmek oraları gezmek peygamber efendimizin kokusunu almak eminiz ki tüm müslüman kardeşlerimizin en büyük hayalidir. Bu eserimizde sizlere gitmek istediğiniz o kutsal toprakları ve oradaki muazzam atmosferi yayınladık. Hacı Hafız Mustafa UZGUR Hoca Efendi ile Kutsal topraklarda muhteşem bir hac vazifesini baştan sona sizlerin hizmetine sunuyoruz.

2 Cd’ den oluşan bu muhteşem esere Vakıf merkezimiz ve vakfımızın tahsis ettiği satış noktalarından ulaşabilirsiniz. Ayrıca güzel “Bir Rehber Mübarek Bir Sefer” Cd’sinde bulunan videolardan birkaç kesit izlemek istiyorsanız; aşağıdaki linke tıklayınız.

Özgür Yardımlaşma Dostluk ve Eğitim Vakfı

urun5 urun6

Gönülden ilahiler Özgür Vakfı İlahi Grubu’nun çıkartmış olduğu ilk ilahi Cd sidir. Toplam 19 ilahiden oluşmaktadır. Bunlar ;

1- Bağdatta Yanan Pervaneler

2- Tut Elimden Kaldır Beni

3- Ben Bu Meclislerde Hayretler Gördüm

4- Ölelim Zikrullah İle

5- Bu Yolda Tevhid Çekilir

6- Uğruna Yolum Bir Mülk-i Zare

7- Göçtü Kervan Kaldık dağlar Başında

8- Medinenin Yollarında

9- Allahümme Salliala Muhammed

10- Gönül Hun Oldu Şevkinden

11- Abdulkadir Gibi Bir Er Bulunmaz

12- Tevhid Deryası

13- Ötme Bülbül Ötme

14- Sevdim Seni Mabuduma

15- Teksin Dğnyada Sultanım

16- Prim Abdulkadir

17- Bana Seni Gerek Seni

18- Aşık Oldum Canı Dilden

19- Aşkın İle Aşıklar

Cd ve Kaset seçeneği olarak satışa sunulan bu esere Vakfımızın genel merkezinden ve vakfımızın tahsis ettiği satış noktalarından ulaşabilirsiniz.